Laat je adviseren door een advocaat in Breda voor je naar de rechtbank gaat

Opeens een aanklacht tegen jou

Laat je adviseren door een advocaat Breda wanneer je als ondernemer opeens in zwaar weer belandt. Je zal niet de eerste ondernemer zijn die opeens post in zijn brievenbus ontvangt van de belastingdienst. De belastingdienst heeft jou in het vizier omdat men vermoedt dat jij fraude pleegt. Wanneer dit niet zo is zit je als ondernemer met een behoorlijk probleem. Niet alleen kom je voor hoge kosten te staan; er wacht je ook de gang naar een advocaat en een rechtbank om je gelijk te behalen. Wanneer er opeens een blauwe envelop op je mat ligt is het dan ook zaak dat jij je goed voorbereidt.

Een specialist inschakelen

Weerloos naar de rechtbank staat gelijk aan je ongelijk krijgen door de rechter. De meeste ondernemers zijn namelijk niet in staat om hun verhaal goed te doen tegen een rechter waardoor de tegenpartij – de belastingdienst nog wel – vaak in het gelijk wordt gesteld. Je doet er dan ook goed aan om een advocaat in te schakelen. Kies je voor een advocaat in je eigen woonplaats, dan weet je zeker dat je niet een heel eind hoeft te rijden om op het kantoor te komen. Daarnaast kan je eenvoudig overleggen; een lokale advocaat weet de gewoonten van bedrijven in Breda. Daarnaast doe je er goed aan om een advocaat in te huren die van doorpakken weet. Je bent immers niet graag onnodig tijd kwijt.

Betrokkenheid en ervaring tegelijk

Niets is zo ergerlijk als een advocaat die jou enkel ziet als een klant waar winst op te behalen valt. Je zal dan ook een advocaat moeten zoeken die jouw zaak wil aannemen maar die ook absoluut jouw kant van het verhaal wil horen alvorens de rechtbank binnen te gaan. Dit stuk persoonlijke betrokkenheid en sturing door een advocaat zorgt ervoor dat jij op een manier je verhaal kan doen die zo ontspannen mogelijk is. De wetenschap dat er iemand naast jou staat die jou steunt en ervoor opkomt dat jij je recht krijgt is heel geruststellend.