Geef leiding op een goede manier

Ben je monteur en wil je graag wat hogerop of wil je leiding gaan geven aan een aantal anderen? Volg daar dan eerst een goede cursus. Bij Kenteq word je deze mogelijkheid geboden in de acht dagen durende cursus voor leidinggevend monteur.

Communicatie en leiderschap

In deze cursus leer je naast leidinggeven aan andere mensen ook hoe je het beste met ze kunt communiceren. Als je de cursus succesvol afsluit krijg je hiervoor een getuigschrift. De cursus zelf is opgedeeld in vijf modules: communicatie en leiderschap is de eerste. Je leert hoe je met mensen omgaat en het beste uit ze kunt halen. Je leert wat goed werkt als je de leiding hebt en zo het meeste rendement uit de mensen onder je haalt.

Vier andere modules

De andere modules zijn middelmanagement, planning en timemanagement, calculatie en offertes en als laatste bestekken tekenen. Management is sowieso een belangrijk onderdeel als je leidinggevende bent want als je niet goed plant verlopen projecten niet volgens plan en kan dit problemen opleveren zoals bijvoorbeeld ontevreden klanten of vertraging. Om een project goed voor te bereiden zet je alles goed op een rijtje en kijkt daarbij ook naar hoeveel het gaat kosten en maakt goede offertes voor je klanten.

Voor wie is het bedoeld?

De functie van leidinggevend monteur brengt aardig wat werkzaamheden met zich mee maar dit zorgt er ook weer voor dat het heel afwisselend werk is. De cursus wordt gegeven op MBO niveau en is met name geschikt voor monteurs die een stapje verder willen zetten in hun carrière of voor mensen die al een leidinggevende positie hebben maar graag meer daarvan willen weten zodat ze het op de beste manier kunnen aanpakken. Na het volgen van deze cursus kun je zelfstandig als leidinggevende werken en leiding geven aan een heel team mensen.